Senator – more than a pen

Senator – more than a pen

 

 

Asterne-l pe hartie si scrie. Gandurile se scurg mai usor pe coala alba care absoarbe cuvant dupa cuvant din ideile tale. Fara piedici, fara intreruperi, pentru ca este mai mult decat un pix, este un Senator.

 

 

Cel mai renumit brand de pixuri inseamna calitate Made in Germany. Liniile simple, dar elegante, se impletesc perfect cu o textura aparte pe care o simti imediat ce incepi sa scrii. De la primul clic distinct al mecanismului ferm intelegi ca nu vei avea nevoie sa cauti un pix de rezerva, chiar si dupa luni bune de utilizare.

 

 

Calitatile deosebite ale produsului sunt completate de posibilitatile infinite de transformare a acestuia intr-un mesager plin de eleganta al imaginii companiei tale prin posibilitati infinite de personalizare.

 

Senator este o marca de top pentru branduri de elita care doresc sa iasa in evidenta chiar si prin lucruri simple cum ar fi un instrument de scris.

 

Tehnologia si inovatia investita in fiecare model Senator este cunoscuta si recunoscuta de fiecare persoana care a avut placerea sa il foloseasca, dar si la targurile internationale de design de produs.

 

Centrix, una din inovatiile Senator prin modul extrem de inteligent in care a fost pozitionat clipsul, pentru o vizualizare perfecta a oricarei sigle tiparite pe el, a primit premiul Reddot Design Award 2012, manifestare care a desemnat de-a lungul timpului numerosi campioni din industrie.

 

Centrix este un adevarat reper in randul promotionalelor datorita posibilitatilor extraordinare de personalizare:

  • pozitionarea optima pentru campul vizual a marcii inscriptionate pe clipsul pixului;
  • culori unice chiar si pentru arcul mecanismului de inchidere;
  • gama larga de culori si materiale ce permite diverse combinatii ale elementelor componente.

 

Toate aceste caracteristici transforma pixul Centrix intr-o adevarata arma secreta a oricarei campanii de promovare. Tehnologiile de varf ce permit tiparirea 360⁰ a oricarei culori de brand completeaza atuurile acestuia, dar si ale oricarui alt model Senator.

 

Chiar daca majoritatea reperelor din gama Senator respecta liniile  simple, designerii brandului exceleaza prin modele noi precum Glow Plug Pen prin care isi etaleaza capacitatea de a inventa o personalitate si mai pregnanta a unui produs pe care il folosesti zi de zi.

 

Gama de produse Senator este completata de numeroase accesorii pentru birou, inclusiv cani, cesti sau pahare care isi gasesc locul in orice birou sau sala de conferinta pregatita cu dichis pentru a primi invitati.

 

 

Servicii flexibile, produse usor de personalizat

 

Toate produsele din gama Senator sunt personalizabile si pot fi comandate in orice cantitate. Poti solicita catalogul complet pentru a alege si iti stam la dispozitie pentru a iti oferi detalii despre fiecare articol in parte, precum si despre posibilitatile de imprimare, ambalare si livrare.

 

Putem sa te ajutam sa combini pixurile Senator cu alte produse din portofoliul GPRO, oferind seturi personalizate de birou partenerilor tai sau pachete destinate conferintelor, trainingurilor sau altor evenimente business.

 

Cere o oferta si afla cum te poti promova prin produse personalizate de calitate.

GPRO este distribuitor exclusiv in Romania a companiei germane Senator pentru gama produselor destinate zonei de promotionale.